15 November 2015

Ratna Antika - Layang Sworo



Ratna Antika - Layang Sworo

Layangmu lewat sms hpmuraiso ngobati kangenkusworomu lewat telepon gratisanraiso ngalahi yen sesandhingan
janjimu semono tresnamu gedenyatane saiki kok tinggalake
layang sworo raiso ngobatiroso kangen marang sliramu, yailayang sworo raiso nggantenikulino aku nyandhing sliramu, yai
layangmu lewat sms hpmuraiso ngobati kangenkusworomu lewat telepon gratisanraiso ngalahi yen sesandhingan
janjimu semono tresnamu gedenyatane saiki kok tinggalake
layang sworo raiso ngobatiroso kangen marang sliramu, yailayang sworo raiso nggantenikulino aku nyandhing sliramu, yai layang sworo raiso ngobatiroso kangen marang sliramu, yailayang sworo raiso nggantenikulino aku nyandhing sliramu, yai
layang sworo raiso ngobatiroso kangen marang sliramu, yailayang sworo raiso nggantenikulino aku nyandhing sliramu, yai
layang sworomu mung nambai kangene atikulayang sworomu mung nambai kangene atiku
Load disqus comments

0 komentar