Ratna Antika - Layang Sworo



Ratna Antika - Layang Sworo

Layangmu lewat sms hpmuraiso ngobati kangenkusworomu lewat telepon gratisanraiso ngalahi yen sesandhingan
janjimu semono tresnamu gedenyatane saiki kok tinggalake
layang sworo raiso ngobatiroso kangen marang sliramu, yailayang sworo raiso nggantenikulino aku nyandhing sliramu, yai
layangmu lewat sms hpmuraiso ngobati kangenkusworomu lewat telepon gratisanraiso ngalahi yen sesandhingan
janjimu semono tresnamu gedenyatane saiki kok tinggalake
layang sworo raiso ngobatiroso kangen marang sliramu, yailayang sworo raiso nggantenikulino aku nyandhing sliramu, yai layang sworo raiso ngobatiroso kangen marang sliramu, yailayang sworo raiso nggantenikulino aku nyandhing sliramu, yai
layang sworo raiso ngobatiroso kangen marang sliramu, yailayang sworo raiso nggantenikulino aku nyandhing sliramu, yai
layang sworomu mung nambai kangene atikulayang sworomu mung nambai kangene atiku
Ratna Antika - Layang Sworo Ratna Antika - Layang Sworo Reviewed by BlogNotes on November 15, 2015 Rating: 5
Diberdayakan oleh Blogger.